Bufférecept på dubbelmarinerad fläskfilé och kyckling i tomatmarinad
Livet på Backastrand !
Livet på Backastrand !
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8-10 bufféportioner
  • 1,2 kg fläskfilé
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 dl vatten
  • 2 dl vitt matlagningsvin eller torrt vitt vin
  • 1 dl olivolja
  • 1 tsk torkad timjan
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 röd chili
  • 3 msk soja
  • 3 msk Zeta
  • 1½ dl Olivolja
  • 3 msk finhackad bladpersilja
  • salt svartpeppar
  • 20 minuter tills köttet har en innertemperatur på 70°. Rör ihop
  • 2 timmar i kylskåp (gärna längre). Vänd gärna köttet i
  • 8-10 bufféportioner
  • 6 kycklingfiléer gärna med skinn
  • salt
  • nymald svartpeppar
  • 1 burk Zeta
  • 3 msk Zeta
  • 1 dl olivolja
  • 1 kruka basilika
  • salt
  • nymald svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.