Marinerad kyckling på tortilla med coleslaw och salsa verde
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 700 gram kycklingfilé , tinad, tvådelad
  • 4 msk japansk soja
  • 2 msk rapsolja
  • 1 krm svartpeppar, malen
  • 2 msk honung
  • 2 st vitlöksklyfta (or)
  • 1 msk vetemjöl
  • 2 msk rapsolja , till stekning
  • 200 gram morötter
  • 300 gram vitkål
  • 0.5 st purjolök (ar)
  • 1 msk ingefära, riven
  • 1 st lime
  • 3 msk rapsolja
  • 1 tsk honung
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar, malen
  • 1 st jalapenos
  • 2 st vitlöksklyfta (or)
  • 1 tsk honung
  • 1 st lime
  • 0.5 msk vitvinsvinäger
  • 1 msk rapsolja
  • 0.5 kruka(or) mynta
  • 1 krm salt
  • 1 förpackning tortillabröd

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.