Det är gott, kan varieras på massor av olika sätt, billigt går utmärkt att förbereda, perfekt att frysa in hel eller i portionsförpackningar och kan till och med vara riktigt nyttig mat
Lägg kasslern och broccolin i en smord eldfast form. Vispa grädde och blanda ner champinjonstuvningen. Bred blandningen över kassler och broccoli och strö över osten
Vi hade gäster igår och som vaaaanligt blir det en massa nytt i köket så fort jag får chansen. Kolasåsfyllningen kokar du lätt ihop själv och sen klarar sig pajen själv i ugnen en god stund
Vi hade gäster på besök igår och som vanligt brukar jag försöka passa på att baka ”lite extra” att båda bjuda på och skicka med gästerna lite hem… Det brukar alltid vara uppskattat och så slipper jag ha kvar en hel massa fika som ingen riktigt orkar äta upp
Man kan självklart göra bara själva moussen i receptet som en dessert, för den är ljuvlig i sig. Första satsen skar sig totalt och jag fick kasta den, men skam den som ger sig, andra vändan gick bättre
Kakan smakar ljuvligt av kanel och de karamelliserade äpplena på toppen smälter i munnen. Kakan kallas upside down cake då man efter tillagningen i pannan vänder kakan upp och ner innan servering
Testade två nya recept på julköttbullar och här kommer det första receptet. Tycker dom blir mycket finare när man försteker dom i ugnen och sen en lite stund i stekpannan när dom ska ätas
Nu mina vänner, bjuder jag på en otroligt god och krämig potatisgratäng med smak av fetaost. Supersmarrigt till en köttbit och till sommarens alla grillade rätter
Älskar såna här tårtor som man kan förbereda och ha i frysen ett tag innan. Till denna tårtan gjorde jag en "Maryland cookie" botten och sedan ett lager vit chokladmousse och överst ett lager Dumlemousse
salt, svartpeppar och paprikapulver. Hacka löken och fräs i en klick smör i en gryta. I med crème fraiche, grädde och krydda med salt, svartpeppar och paprikapulver
Denna kladdkaka är helt underbar med fräscha smaker av mint och jordgubbar. När du skär upp den är kakan kladdig i mitten och du möts av lager med smält choklad och After Eight
Koka upp smör, mjölk, vatten och kakao och vispa slätt. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker och blanda ner i smeten tillsammans med chokladsåsen
Det är Madeleine på Landleys kök som komponerat rätten, jag bara lånade och modifierade det litet. Strimla rödlöken och hacka vitlöken, stek tillsammans med strimlat sidfläsk i smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.