Istället för enbart grädde som fyllningen i en budapestrulle har, har jag fyllt denna tårta med vaniljkräm blandat med grädde, vilket inte gör den alltför mastig och dessutom passar det väldigt bra till marängen och hallonen
Det är en tårta som är täckt med choklad och dekorerad med strössel. Dekorera med strössel. I den här tårtan tog jag det ännu längre och gjorde en funfetti-tårta av det, det vill säga blandade strössel även i tårtbotten för en färgglad effekt
Ganachen ville inte stelna lika snabbt som jag behövde ha den färdig, plus att det var en av årets absolut varmaste dagar, och att spritsa med mina händer som alltid är varma oavsett årstid var inte heller det lättaste
Den ska spacklas in i en mintgrön marängsmörkräm med en chokladganache som rinner ner från kanterna och slutligen dekoreras med massor av After Eight-bitar i alla möjliga former
Varva tårtbotten med hallonsylt och kinderäggfluff. Idag fyller Mats år, men då delar av familjen är utslagen i något influensaliknande firas dagen med måtta
Skär varje längd i bitar så att de tillsamman stämmer överens med det antal receptet avser. Om vaniljkrämen är kall, smält gelatinet och rör ner det när det svalnat av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.