Vi hade gäster på besök igår och som vanligt brukar jag försöka passa på att baka ”lite extra” att båda bjuda på och skicka med gästerna lite hem… Det brukar alltid vara uppskattat och så slipper jag ha kvar en hel massa fika som ingen riktigt orkar äta upp
Vispa grädden och spritsa i en lagom stor gräddblomma i formarna och toppar medfärskabär. De här mördegsformarna åt vi som efterrätt på vår kräftmiddag i söndags och de blir sådär goda och spröda med mycket vaniljsmak
Det har hunnit gå ett par dagar sedan ni såg bilden på Facebook och Instagram på tårtan/desserten jag bjöd på när vi hade släkten på middag, men här får ni till slut receptet
färskabär (jag hade jordgubbar ochblåbär). Det är verkligen en riktig smarrig tårta som funkar till alla slags kalas och bjudningar och man kan ändra smakerna på de olika lagrena efter säsong och på så vis få en helt ny tårta men ändå en likadan
Knyt ett band runt och dekorera med de färskabären, tänk på att skära med kniv genom chokladkanten vid servering annars förstörs den lätt, men sen är det bara att njuta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.