Ljuvlig fisksoppa med spenat, bondbönor, färskpotatis, lax och torsk
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 msk olivolja
  • 4 msk chilisås
  • 2 tsk mild gul curry
  • 400 - 500 g färsk potatis - gärna så små som möjligt
  • 100 g färsk spenat, mangold eller rödbetsblast
  • 6 dl vatten
  • 4 dl grädde
  • 3 tärning kycklingbuljong - Kung Markatta
  • 300 g färsk lax
  • 300 g fast vit fisk - gärna torskrygg eller havskatt
  • 100 g förvällda bondbönor eller ärtor
  • 1 msk limesaft
  • några varv på svartpepparkvarnen
  • gärna lite skalade räkor till garnering - 150 g blir ganska lagom
  • några dillvippor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.