Förutom chiafrön innehåller min hälsosamma kladdaka avokado, mandelmjöl och är sötad med sötströ. Istället använde jag mig av så kallade chiaägg, som enkelt görs genom att blanda chiafrö med vatten och låta det tjockna till en gelé
Nötter är inget måste om man är allergisk utan kan ersättas med chiafrön, linfrön etc. Fullproppad mednötter, frön, gryn, frukt och mörk choklad med hög kakaohalt så påstår jag att de är ENERGI i dessa
Kakan är dessutom riktigt lättgjord, är mejerifrioch får sin sötma från färska dadlar. Baka den här kladdkakan nu och ni får en bra (eller bättre) start på den nya veckan
Så det blev en kladdkaka som grund och sedan kanderade nötter som kokats ihop i en kolasås. Häll kolasåsen över kladdkakanoch rör runt lite försiktigt, så det mixas lite
ekologisk, utan socker). Här är recept på Kladdkakamed hallonsås, glutenfri- ochmejerifri. Mums, mums, så saftig ochmed mäktig chokladsmak blev denna kladdkaka
Mixa slätt, lägg upp i skål och strö på crunch-topping. * Brukar numera köpa ekologiskt odlade fairtrade-bananer då gröna "omogna" finns (nyttig resistent stärkelse, ni vet
Denna chokladdröm är super god, krämig och kan ätas med gott samvete. Om jag säger att den här kladdkakan är fri från tillsatt socker och gluten - tror du på mig då
Smörj och bröa en form med löstagbar botten. Vänd försiktigt ner äggvitan i smeten med hjälp av en slickepott Blanda försiktigt så att smeten förblir fluffig
Det är gott, kan varieras på massor av olika sätt, billigt går utmärkt att förbereda, perfekt att frysa in hel eller i portionsförpackningar och kan till ochmed vara riktigt nyttig mat
Fördela den smälta chokladen mednötteroch godis jämt över kladdkakans topp. Stryk/smeta ut en smörklick i hela formen och pudra på med ströbröd, både på botten och på sidorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.