Den här polentan blir verkligen festmat – och något så ovanligt som vegetarisk festmat. När gorgonzola blandas med de krämiga smakerna från polenta och andra ostar, då sjunger det i min mage
Servera med parmesan och nymalen svartpeppar. Koka pastakuddarna enligt anvisning och häll av vattnet. Fräs bitarna gyllenbruna, vänd ner pastan, häll på såsen, låt allt bli varmt och vänd sist ned ruccolan
Skär fontina och gruyer i små bitar, mosa gorgonzolan med en gaffel, riv parmesanosten. Blanda tortellini med ostsåsen och persiljan, blanda försiktigt så tortellinin inte går sönder
Pensla gärna med lite olja mellan limporna så går de lätt att sära. Skär några snitt med en vass kniv. Värm filmjölken till den blir fingervarm (37º), helst i en stor gryta
Först fyller jag halva frysen med sockerkaksrester efter ett antal misslyckade försök med att få fram ett recept på den här chokladkakan med cream cheese-fyllning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.