Grovhacka lök, vitlök, selleriochchilifrukt (behåll kärnorna om du vill ha en extra stark gryta) och fräs tillsammansmedköttbitarnai olja i en tjockbottnad gryta
Grovhacka lök, vitlök, selleriochchilifrukt (behåll kärnorna om du vill ha en extra stark gryta) och fräs tillsammansmedköttbitarnai olja i en tjockbottnad gryta
Grovhacka lök, vitlökochchilifruktoch fräs tillsammansmedgrytbitarnai olja i en stekgryta. Tillsättkummin, lagerblad, paprikapulveroch tomatpuré och häll över krossade tomater, buljong ochvin
IngredienserPortioner. 4 500 g högrev olja (tillstekning) 4 schalottenlökar 3 röda paprikor 1 chili 4 pressade vitlöksklyftor 1 tsk spiskummin 2 tsk paprikapulver 3 msk kalvfond 5 dl vatten 6 medelstorapotatisar 3 msk tomatpuré salt peppar 2 dl rysk yoghurt (17%) ev färsk timjan Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Det var ett recept jag fick av mamma efter att de kommit hem från Ungern. Och jag minns det som att det tog sådan tid att göra den, dels för att det var köttgryta medfinabitar som behövde puttra ett antal timmar för att bli möra och dels för att jag smakade av och smakade av tills det blev den där perfekta mustiga grytan
Vad sägs om en god, varm hyfsat enkel ochbillig gryta. Jag hoppas att ni säger ja för här kommer den. 2 gula lökar 1 röd chili 2 gröna paprikor 1 röd paprika 1,2 kg potatis 3 vitlöksklyftor 4-5 msk tomatpuré 10-15 dl vatten 2. - Läs hela inlägget här 6 port D. 1 röd chili. 2 gröna paprikor. 1 röd paprika. 1,2 kg potatis. 3 vitlöksklyftor
I lördags hade vimina föräldrar på besök ochfick hjälp att sätta upp en ny lampa i köket, så nu har vihärligt mycket ljus som tillochmed lyser upp köksbänken under snedtaket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.