Polenta med fyra italienska ostar
Vin mat & Alsace
Vin mat & Alsace
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Polenta
  • 1,1 l grönsaksbuljong
  • 2,5 dl polentamjöl
  • 2 msk olivolja
  • olivolja
  • Tomatsås
  • 1 liten gul lök, finhackad
  • 2 vitlöksklyftor, finskivade
  • 2 burkar hela tomater
  • ¼ kruka timjan (strimlade blad eller hela kvistar som du tar bort innan gratineringen)
  • 100 g gorgonzola och
  • 100 g mascarpone
  • 200 g duetto (blandning av gorgonzola och mascarpone)
  • 200 g taleggio
  • 75 g parmesan eller grana padana

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.