Tärna tofun och lägg i en skål. Blanda ner maizenan och vänd runt tofun så att alla bitar täcks. Det är i princip omöjligt att bränna tofu, så låt den steka ordentligt på varje sida och få fint med färg
Tärna tofun och blanda med majsstärkelse i en skål. När tofun är helt täckt steker du den i generöst med rapsolja tills den är härligt frasig och gyllenbrun
Vi har gäster här i kväll till middag det är M och de små godingarna M&M, det gäller att inte äta allt på en gång nu har vi tomtepannacottan kvar det får bli lite senare i kväll
Det var faktiskt till viss del efter att jag igår tittade igenom bloggstatistiken och såg att folk hade börjat googla som galningar efter bra recept på lussebullar
Servera rårakorna med skagenröra, riven pepparrot, dill, citronklyftor och klickar av rom. Råraka. Skala potatisen och riv på den grova sidan på rivjärnet
Goda vegetariska risbollar som är väldigt enkla att göra och som alltid blir väldigt uppskattade. Och ha alltid ett lock liggande bredvid kastrullen så att du snabbt kan kväva elden om olyckan skulle vara framme
Rör sedan ner vetemjöl, lite i taget tills du får en deg som släpper från bunkens kanter. Startade morgonen med ett grymt gott nattjäst bröd med apelsin och morot, lite julkänslan på brödet med tanke på apelsinen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.