Fyra variationer på lax | Recept från Köket.se
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 laxfiléer, à ca 150 g
  • 150 g mozzarella, skivad
  • salt
  • 4 msk pesto
  • svartpeppar
  • 2 msk pistaschnötter, att toppa med
  • 4 msk ajvar relish
  • 150 g fetaost, smulad
  • 2 msk solroskärnor, att toppa med
  • 150 g chèvre, smulad
  • 8 torkade fikon, grovhackade
  • 1 msk flytande honung
  • 10 valnötter, grovhackade att toppa med
  • 90 g soltorkade tomater i olja
  • 1 dl parmesanost, grovt riven
  • 2 msk pinjenötter, att toppa med
  • 2 sötpotatisar
  • 3 palsternackor
  • 0,5 msk olivolja
  • 1 tsk flytande honung
  • örtagårdskrydda
  • Mozzarella och pesto4 laxfiléer, à ca 150 g 150 g mozzarella, skivad salt 4 msk pesto svartpeppar 2 msk pistaschnötter, att toppa med
  • Fetaost och ajvar4 laxfiléer, à ca 150 g 4 msk ajvar relish 150 g fetaost, smulad salt svartpeppar 2 msk solroskärnor, att toppa med
  • Chèvre och fikon4 laxfiléer, à ca 150 g 150 g chèvre, smulad 8 torkade fikon, grovhackade 1 msk flytande honung salt svartpeppar 10 valnötter, grovhackade att toppa med
  • Parmesan4 laxfiléer, à ca 150 g 90 g soltorkade tomater i olja 1 dl parmesanost, grovt riven salt svartpeppar 2 msk pinjenötter, att toppa med
  • Rotfrukter2 sötpotatisar 3 palsternackor 0,5 msk olivolja 1 tsk flytande honung salt svartpeppar örtagårdskrydda

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.