Mozzarella och pesto4 laxfiléer, à ca 150 g 150 g mozzarella, skivad salt 4 msk pesto svartpeppar 2 msk pistaschnötter, att toppa med
Fetaost och ajvar4 laxfiléer, à ca 150 g 4 msk ajvar relish 150 g fetaost, smulad salt svartpeppar 2 msk solroskärnor, att toppa med
Chèvre och fikon4 laxfiléer, à ca 150 g 150 g chèvre, smulad 8 torkade fikon, grovhackade 1 msk flytande honung salt svartpeppar 10 valnötter, grovhackade att toppa med
Parmesan4 laxfiléer, à ca 150 g 90 g soltorkade tomater i olja 1 dl parmesanost, grovt riven salt svartpeppar 2 msk pinjenötter, att toppa med
laxfiléer 175 g styck. 1laxfiléer 175 g styck 500 g oskalade räkor 2 dl crème fraîche 1 dl vatten. 1Putsa laxen och fördela bitarna tillsammans med bönorna i en smord eldfast form
Salta och peppara laxfilernapå båda sidor. Strimla sockerärtorna fint på längden, skär rödlöken tunt och skiva ner den kokta kalla potatisen i mindre bitar
Här kommer receptetpå Köttkorv från Farmors kokbok. Köttkorv som på Farmors tid Jag fick en fråga om jag hade receptpå Falukorv, när jag skrev om Stuvad Vitkål
Igår till potatis och purjolökkssoppan åt vi ju nybakad focaccia och här kommer receptetpå den. Jag snålade lite med olivoljan ovanpå brödet innan jag satte in det i ugnen så det fick inte riktigt den där bruna fina färgen som det brukar få men det var gott ändå =)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.