LeDauphin är inrett av de holländska arkitekterna Rem Koolhaus och Clément Blanchet och består uteslutande av vit italiensk marmor – golv, väggar, tak och bardisk
1 lime, saft och cest. 1. Dela kycklingen i valfria bitar. 2. Blanda alla ingredienser till marinaden. 3. Marinera kycklingen i minst 2h, helst över natten
Tryck ut pajdegen i en pajform med hög kant eller en springform med löstagbar kant. Detta recept hittade jag i lördagens GP och lagades redan på kvällen
Servera till stekt kött, till exempel oxfilé eller utskuren biff. Skala och finhacka löken och fräs tillsammans med persiljan i smör på svag värme utan att det tar färg
(Använd med fördel ett litet glad där du lägger i bollenoch skakar glaset). Häll smeten, skalet, saften och vattnet i en skål och blanda ordentligt till en lite kletig smet
Tillsätt även det stekta samt dillen, ägget och ströbrödet. Servera dem varma eller kalla. Dessa kikärtsköfte, med paprika och champinjoner, var fantastiskt goda
Häll sedan såsen över pasta-kycklingröran och rör om alltihop med en stor slev. Börja med att koka pastan, häll av vattnet och häll över en matsked olja
Gör samma sak medmangold-eller spenatbladen. Receptet har jag fått av Lena, en vän till familjen som är helt fantastisk i köket, och som även ligger bakom det godaste receptet jag vet på pastasallad
Häromsistens gjorde jag en glutenfri krusbärskaka i långpanna (recept kommer vad det lider), och då fick jag lite krusbär över, som jag raskt bestämde mig för att göra en kompott av tillsammans medäpple
Tillsätt vetemjöletoch knåda tills du har fått en smidig deg. Bred ut ett tunt lager tomatsås över pizzabottnen, toppa med skivad rödklök, parmaskinka och skivad buffelmozzarella
All stress ledde sedan till en tråkig kväll med huvudvärk och vila. Besök av en annan mammaledigkollegaoch lite träning framåt kvällskvisten ska nog pigga upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.