Den här kalasgoda kikärtsgratängen, medchampinjoner, dragon och dijonsenap, är en vegetarisk variant av en gratäng som jag brukade laga på den tiden då vi fortfarande åt kött
Den här gången funkade det dock hyfsat men för att vara på den säkra sidan byter jag nog ut flakesen mot mer svartpeppar nästa gång jag gör den här goda grytan
Ladda med underhållning i öronen och en vass kniv. Jag ska vara ärlig med dig. PaprikaSåsZucchini. Det blir en himla massa hackande när du sätter igång och lagar det här
Smaka av med lite salt och vitpeppar. Rör ner grädden i stekpannan medchampinjonerna. Om du inte vill göra dig besväret med att trilla egna bönbullar så funkar det lika bra att servera någon form av köpta vegbullar till såsen, eller så kan du byta ut bullarna mot stekta bönbiffar (se här)
Make och barn kom nyligen hem från några veckors vistelse i Irak och då är det gott att byta nationalitet på köket, dessutom är det svårt att konkurrera med svärmors goda mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.