Lenas höstpaj med mangold och svamp
Bara en kaka till...
Bara en kaka till...
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Lenas höstpaj, ca 6 portioner
  •  
  • Pajdeg
  • 150 g smör
  • 3 dl mjöl
  • 2-3 msk kallt vatten
  • 400 g blandad svamp (t ex skogschampinjoner och kantareller)
  • 200 g mangoldblad (alt. färsk spenat)
  • 1 röd lök
  • 3 vitlöksklyftor smör att steka i
  • salt
  • svartpeppar
  • 1 msk hackad färsk timjan (alt. 1 tsk torkad)
  • 2 msk balsamvinäger
  • 5 ägg 4 dl gräddmjölk (2 dl mjölk + 2 dl vispgrädde)
  • salt
  • svartpeppar
  • 2 dl (ca 100 g) grovt riven parmesan
  • 2 dl riven lagrad ost, t ex cheddar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.