Nåja, det kanske bara är jag som är knäpp och ser bakingredienser i det mesta. Dagar som denna med lite strålande sol som med vårkänningar skiner över nyfallen snö blir jag alltid lite extra sugen på citrusfrukter
I detta fall blev det älfgfärsbiffar och en rotsaksgratäng som kom till då jag hittade en kålrot i kylskåpet som snart sett sina bästa dagar och behövde få komma till användning
Att efter en god middag bjuda på en fruktsallad eller ett stort fat med många olika frukter, gärna lite ovanliga och exotiska, är bara så gott och så trevligt, tycker jag
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Jag har ju arbetat på österrikisk restaurang och där lagar man den fantastiska rätten Cordon Bleu. Detta är en italiensk lite mer slimmad variant som vi äter med tomatsås och bara olika grönsaker
Garnera med dragon. Smula ner osten och tillsätt crème fraiche och vatten. Servera med pasta eller ris. Skär tomaterna i bitar, tillsätt dem samt grovt hackad dragon och låt allt bli genomvarmt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.