Lax- och spenatlasagne
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 10 torkade lasagneplattor
  • 500 g färsk laxfilé
  • utan skinn
  • 1 fänkål
  • (ca 300 g)
  • 2 msk smör
  • 1 tsk anisfrö
  • 200 g färsk eller fryst spenat
  • ½ tsk salt
  • 1 krm nymald svartpeppar
  • 2 krm riven muskotnöt
  •  
  • Tomatsås
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • ½ msk torkad timjan
  • 1 msk rapsolja
  • 400 g krossade tomater
  • 1 tsk salt
  • 2 krm strösocker
  • 1 krm svartpeppar
  •  
  • Vit sås
  • 2 dl torrt vitt vin
  • 6 dl mjölk
  • 2 msk koncentrerad grönsaksfond
  • 3 msk Maizena majsstärkelse
  • 3 msk mjölk
  • 1 krm nymald svartpeppar
  • 5 dl riven parmesanost
  •  
  • Tillbehör
  • Parmesanost
  • Pumpakärnsvinägrett
  • (kan köpas färdig)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.