Skär laxbitarna i mindre bitar. Låt morotsbitar, chili ochingefära få fräsa med i någon minut. Att laga mat är lite som terapi för mig, jag går liksom igenom vad som nyligen hänt i huvudet och tänker över saker medan jag håller på med händerna
Dotter Josefin och blivande mågen Anders var hemma för att bröllopsplanera, och det blev den här laxen till lunch/middag med grönska, fågelkvitter och myggsurr som ackompanjemang
Den här laxfilén kryddas med sambal oelek, lime (och vitlök för den som vill). Det står ofta i laxrecept att fisken ska vara skinn- och benfri men jag tycker det är trevligt med skinnet kvar så jag brukar inte bry mig om den rekommendationen alla gånger
Fördelen medlax är att den är lätt att arbeta med, och ganska tålig för diverse experiment. Det berodde med största säkerhet på att jag tog mig besväret att dubbelpanera laxen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.