6 500 g fläskfilé 2 msk smör ca 240 g kabanoss 2 röda paprikor 1 vitlöksklyfta 5 dl vispgrädde 2 dl köttbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 dl cornichons 1 dl urkärnade svarta oliver 1 dl syltlök 3 tsk majsstärkelse salt peppar Till servering 1/2 kruka persilja ris sallad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
6 500 g fläskfilé 2 msk smör ca 240 g kabanoss 2 röda paprikor 1 vitlöksklyfta 5 dl vispgrädde 2 dl köttbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 dl cornichons 1 dl urkärnade svarta oliver 1 dl syltlök 3 tsk majsstärkelse salt peppar Till servering 1/2 kruka persilja ris sallad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Laktosfri Visp/Matgrädde 5
Det brukar ta cirka 10 minuter. Forma 10 platta biffar. Lägg färsbiffarna i den redan heta pannan och vänd dem hastigt, 3–4 sekunder på varje sida. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 66 500 g nötfärs. ½ litet vitkålshuvud (350–400 g). 2–3 morötter (cirka 200 g). 100 g smör. 3–4 kvistar timjan. 1–1 ½ dl strösocker. 3–4 kvistar persilja till garnering. 3–4 kvistar persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.