Ingredienser Portioner: 4 1 kg lammracks 2 msk smör 1 msk timjan 1 1/2 tsk salt 2 krm nymalen svartpeppar Rotfruktsgratäng med chèvre 500 g potatis 1 stor morot 1 stor palsternacka 1 bit rotselleri 2 pressade vitlöksklyftor 2 tsk malen muskot 150 g smulad getost eller fetaost 2 dl vispgrädde 1 dl mjölk 1 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 1/2 dl riven lagrad ost till gratinering Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Havreprodukter 5:- Rabatt Fazer Aito 250 ml Mer info Ladda kupong
Ja, jag vet, det tar lite tid att göra och är kanske till och med lite omständigt. Till det grillade tycker jag att ni kan servera en riktigt krämig och framför allt god rotfruktsgratäng
Skiva allt tunt och varva i en smord, vid form, krydda med salt och peppar mellan varven. Skiva kasslern och lägg samman den med en klick färskost och en tomatskiva mellan varje skiva
Perfekt helgrätt och perfekt bjudrätt med allt i en gratäng. Varva med färskost och vikta skinkskivor. Ta ut gratängen och toppa med baconbitar och kryddgrönt
Säger godmorgon med ett middagsrecept, kanske till ikväll eller till söndagens matlådefix. Välj ut dina favoritrotfrukter/grönsaker, koka upp i en gräddblandning, toppa med ost och in i ugnen
När jag äntligen fick provat att tillaga lammracks, hade jag väl glömt min systemkamera på jobbet, så det fick bli till att ta bilder med pocketkameran, vilket inte alls blir lika fina bilder Men men
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.