Sätt på vatten till pastanoch koka den enligt anvisningen på förpackningen. Smaka av med salt, nymalen svartpeppar och tillsätt basilika eller persilja och parmesanost
Ett säkert ochlättlagat kort. Lätt ekad, lång eftersmak med runda tanniner. pastamed en krämig, ljuvlig sås på bland annat oxfilé, svamp, lök och grädde
Häll tillbaka pastan i grytan och sätt tillbaka den på spisvärmen igen. Mixa paprikan och blanda den med crème fraichen, osten, saltet och svartpepparn
Låt sjuda ihop till en sås och smaka av med salt och peppar. Salta och peppra. 1 Koka pasta enligt anvisningen på förpackningen. 2 Häll grädde i en kastrull och smula ner osten. 3 Värm olja i en stekpanna och stek lök ochsvamp tills något mjuka. 320 g pasta
400 g färsk svamp (t ex skogschampinjoner eller champinjon). 400 g tagliatelle eller annan pasta (glutenfri om så önskas, t ex gjord av råris). 1 gul lök, stor 4 vitlöksklyftor 400 g färsk svamp (t ex skogschampinjoner eller champinjon) 1 burk kokosgrädde á 400ml 3 msk tamari (eller annan soja) 2 msk färsk basilika, finstrimlad 2 msk färsk oregano, finhackad 2 msk färsk timjan, finhackad 160 g färsk bladspenat 2 msk olivolja, till stekning Salt svartpeppar. 400 g tagliatelle eller annan pasta (glutenfri om så önskas, t ex gjord av råris) färska basilikablad (valfritt)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.