Krämig pasta med svamp, vitlök, örter och pumpaparmesan
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 gul lök, stor
  • 4 vitlöksklyftor
  • 400 g färsk svamp (t ex skogschampinjoner eller champinjon)
  • 1 burk kokosgrädde á 400ml
  • 3 msk tamari (eller annan soja)
  • 2 msk färsk basilika, finstrimlad
  • 2 msk färsk oregano, finhackad
  • 2 msk färsk timjan, finhackad
  • 160 g färsk bladspenat
  • 2 msk olivolja, till stekning
  • Salt
  • svartpeppar
  • 3 msk pumpafrön
  • 1 tsk salt (gärna flingsalt)
  • 1 msk näringsjäst (valfritt; kallas ibland Bjäst)
  • 400 g tagliatelle eller annan pasta (glutenfri om så önskas, t ex gjord av råris)
  • färska basilikablad (valfritt)
  • 1 gul lök, stor 4 vitlöksklyftor 400 g färsk svamp (t ex skogschampinjoner eller champinjon) 1 burk kokosgrädde á 400ml 3 msk tamari (eller annan soja) 2 msk färsk basilika, finstrimlad 2 msk färsk oregano, finhackad 2 msk färsk timjan, finhackad 160 g färsk bladspenat 2 msk olivolja, till stekning Salt svartpeppar
  • Pumpaparmesan:3 msk pumpafrön 1 tsk salt (gärna flingsalt) 1 msk näringsjäst (valfritt; kallas ibland Bjäst)
  • Till servering:400 g tagliatelle eller annan pasta (glutenfri om så önskas, t ex gjord av råris) färska basilikablad (valfritt)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.