Just nu är skogen helt belamrad av Karl-Johansvamp och andra goda soppar, vad är då godare än en pasta med mängder av grädde, parmesanost och vitlök för att göra av med lite av den, ett glas rött vid sidan skadar inte heller
Den här pastarätten går under namnet favoritpastan i vårt hushåll. Eftersom den är lika god som den är lättlagad passar den perfekt när man vill ha något snabbt och smakrikt
Gör så här. Smält smör i en stekpanna och knaperstek bacon. Lägg åt sidan för att svalna. Hetta upp en tjockbottnad kastrull, lägg i en klick smör och stek korv och lök
Marinerade kycklingspett. Sätt ugnen på grill 250°. Pressa limefrukten och riv dess skal. Blanda med, japansk soja, rapsolja, pressade vitlöksklyftor och svartpeppar
Grilla kycklingspett i ugnen är otroligt smidigt och något jag verkligen rekommenderar. Jag lade kycklingbitar i marinad över natten och sedan trädde jag dem bara på spett och satte in dem i ugnen på serveringsdagen
koka upp riset sedan steker du kycklingen tills den är färdig. När kycklingen är färdig så häller du på kranfärs och blandar med kycklingen till sätt krydda som ni tycker är gött
För några dagar sedan fick jag ett paket som innehöll en nyhet från Kelda. Kelda laga mat 4 % den är fri från konstgjorda tillsatser, låg fetthalt men behöll ändå en väldigt krämig & god smak, den kommer jag defenitivt att köpa igen
Nu är det åter igen måndag morgon och helgen har redan passerat förbi i en rasande fart. Vi har varit ute i naturen hela helgenb men även hunnit med ett besök på Gekås där vi förberett oss för vintern med pulkor och snöskyfflar