Toppa tallrikarna med bacon och grovhackad persilja. 1svartpepparKoka pastan. 1Finhacka och bryn schalottenlöken i olivolja. 1Tillsätt grädde och smula i osten. 1Tillsätt hackad färsk persilja och smaka av med svartpeppar. 1Skär bacon i små bitar och knaperstek den. 1Blanda ner såsen i pastan
350 g färskpasta (t. 3 st champinjoner , sköljda och tunt hyvlade/skivade. 2 st schalottenlökar , finhackade3 msk olivolja 1 dl vatten (eller vitt vin)150 g Philadelphia Tryffel 350 g färskpasta (t. fettucine, pappardelle, tagliatelle)200 g grillad paprika (finns på burk), strimlad3 st champinjoner , sköljda och tunt hyvlade/skivadegräslök , hackadsalt svartpeppar
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen medpasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Hacka löken och strimla de soltorkade tomaterna. Med inspiration från min gode väns sås i tidigare inlägg kommer här en enkel och supersmarrig pastarättmed liknande smaker
Att sedan sätta samman dessa till en krämigt god pastasås gjorde det hela ännu lite bättre. Det går ju förstås utmärkt att koka köpt pasta också, antingen torkad eller färsk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.