Proppade med härliga smaker som ger en riktigt kick och superenkla att göra, serverar du dessa kycklinglår med ris eller vad det är du är sugen på och middagen är serverad
Bryt av med alla Julmatsrester och gör nånting helt annat, Ginga chicken eller kyckling med ingefära, superenkelt recept på en asiatiskt rätt och hur gott som helst
Bryn det i en stekpanna eller wok med olja. Servera med kokt jasminris. Garnera med koriander och chili. 1Späd med kycklingfond, fisksås och kokosmjölk
4 600 g kycklinglårfilé 3 gula lökar 3 vitlöksklyftor 3 gröna chili 3 msk olja 2 tsk curry 1/2 tsk mald koriander 1/2 krm mald kardemumma 2 msk tomatpuré 4 msk färskriven ingefära 4 dl hönsbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 2 dl matyoghurt salt och peppar Till servering basmatiris naanbröd sallad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
En sak jag tycker är lite sådär extra trevlig med kycklingfärs är att när den är tillagad får den en väldigt kyckling-liknande konsistens, alltså som att den inte vore mald från första början
Lägg gurkstrimlorna på ett litet serveringsfat med kycklingstrimlorna ovanpå. Blanda jordnötssmöret och sesampastan med den ljusa sojan till en jämn smet
Serve immediatelywithpeanutsauce. In a medium bowl, combine coconut milk, soy sauce, curry powder, turmeric, garlic, ginger, brown sugar and fish sauce
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.