Det här kan nog vara den godaste kinarätten som vi någonsin har ätit och den slår det mesta vi har varit med om när vi käkat ute på kinakrogar, är ni som oss galen i det asiatiska köket så kommer ni också tycka att det är helt fantastiskt gott
Här har ni en maträtt som verkligen smakar så som asiatisk mat ”ska” smaka. Kycklingen friteras lite lätt och blandas sen med en supergod sås som jag lovar att hela familjen kommer att älska
4 whole chicken legs (thigh and drumstick), patted dry with paper towels. 4 whole chicken legs (thigh and drumstick), patted dry with paper towelsKosher salt, freshly ground pepper2 Tbsp
Ginger lime chicken. Hittade ett recept i senaste numret av Buffé på Ginger beer chicken och planerade att laga det i helgen som gick, bara det att jag missade den lilla detaljen att det skulle vara 2 flaskor ginger beer i marinaden
Jag är väldigt förtjust i indisk mat, men det blir inte så ofta vi äter det. När vi gör det hemma så brukar jag köpa färdiga cooking-såser, men häromdagen hittade jag ett recept från Arla som jag provade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.