En fylld, benfri kotlettrad med rökt skinka, vitlök, persiljaochsoltorkadetomater. Är så enormt tacksam att jag är uppväxt med riktig husmanskost och mat lagad från grunden, kanske hade det inte funnits nån ”Kryddburken” om det inte vore för farmor, mamma, pappa, tant Greta och alla kulinariska middagar som vi ofta åt utomhus när jag var liten, och då menar jag inte snabbmat i korvkiosken eller Mc Donalds… (Mc Donalds fanns dessutom inte i Norrland när jag var liten
Lägg köttfärsen på och platta ut med fingrarna. Toppa sedan med klippt persilja. Jag valde en grekisk touch på rätten med fetaost samt tzatziki som tillbehör
Skiva tomaternaoch lägg ovanpå röran. Rör ner hackad basilika och smaka av med salt och peppar. Alltid lika smidigt med gratänger, gör sig bra i matlådan också
Fick ta ikapp massa förlorad sömn och har sen också hunnit med en löprunda innan jag åt pad thai till lunch❤ Blir alltid så himla seg efter lunch dock så ska försöka pigga upp mig själv med te och en kaka medan jag kämpar mig igenom några timmars plugg till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.