KÖTTFÄRSBIFFAR MED DIJON OCH HACKAD BACON, UGNSROSTAD FÄRSKPOTATIS & GORGONZOLASÅS
Malin's Diner
Malin's Diner
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g nötfärs
  • 1 pkt bacon
  • 1 liten gul lök
  • 2 tsk dijonsenap
  • 2 tsk kalvfond
  • 1/2 dl Smetana (grädde el. créme fraiche)
  • 2 tsk salt
  • 1/2 tsk vitpeppar
  • 1 ägg
  • Gorgonzolasås
  • 3 dl créme fraiche
  • 100 g gorgonzola
  • 1 msk kalvfond
  • sky från biffarna
  • flingsalt & svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.