Vispa ihop grädde, creme fraiche, riven ost, färskost, dijon, vitlök, oliver och soltorkadetomater. Kycklinggratängmed tomat, basilika och dijon PrintFörfattare
Det som skulle göras var i stort sätt bara koka pasta, och medans pastan kokade fräste jag lite vitlök i en panna, tillsatte spenat, tomater, tomatpuré, vatten och kycklingen och lät det puttra tills pastan kokat färdigt
Det är något speciellt med kombinationen av fetaost och soltorkadetomater som gifter sig så bra. Det här receptet är bara på ett ungefär, precis som med alla recept jag lägger upp här i bloggen så går det jättebra att justera ingredienserna utifrån det som finns hemma och vad ni gillar
Servera med ris och sallad. Stek kycklingen runt om i en stekpanna med 1 msk smör. Ansa och skiva purjolöken och fräs den mjuk i en stekpanna med 1 msk smör. Strö över cashewnötter, delade tomater och ost, och gratinera i 20 minuter. 100 g körsbärstomater
Ingredienser Portioner. 4 ca 600 g kycklingfiléer 75 g rökt fläsk eller bacon 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 1 msk smör 2 dl vatten 1/2 hönsbuljongtärning 1 krm svartpeppar 1 3/4 msk balsamvinäger 2 msk hackad persilja 1 tsk maizena majsstärkelse Till servering 4 port ris gärna svart råris lättkokta morötter sallad Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.