Smaka av med salt och peppar och lite tamarisoja. Jag skulle egentligen gjort en Bouef B men hade inget rödvin hemma och jag var lite sent på det så det fick bli en kycklinggryta istället
Stek kycklinglårfiléerna, krydda och rör ner riven vitlök. Skiva champinjonerna och stek dem knapriga. Lägg ner kyckling och champinjoner i gryta och rör ner alla ingredienserna till såsen
4 1 rödlök 4 minutfiléer av kyckling 1 msk olja salt och peppar 3 tomater 1 msk dragon 2 dl vispgrädde 1 vitlöksklyfta 1 msk senap, gärna dijonsenap 1 msk kinesisk soja 4 port ris eller annat gryn 1/2 ask gräslök (à 20 g) Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Täck hela ytan med den rivna osten. Stek upp detta, salta och peppra. Servera gärna med ett spanskt vin. Lägg kycklingen och baconen i en ugnsfast form, häll blandningen över
Blanda med ajvar relish, minifraiche och ingefära. Täck med kycklingröran och strö över osten. Strimla kycklingfiléerna och stek dem i en stekpanna med matfett, ca 3 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.