Spenat- och Ricottalasagne med soltorkade tomater
Sweatli
Sweatli
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Vad du behöver - 4 port
  • 400 g fryst spenat
  • 1 gul lök
  • 3 vitlöksklyftor 1 pkt ricottaost (250g)
  • 1 boll mozzarella (125 g)
  • 1 dl solroskärnor
  • En nypa flingsalt
  • 9 st bönlasagneplattor (eller vanliga)
  • 100 g soltorkade tomater (i torr vikt)
  • Bechamelsås
  • 1,5 msk smör
  • 1,5 msk majsstärkelse eller vetemjöl
  • 3 dl mjölk
  • 2 krm salt
  • 1 krm peppar
  • 0,5 krm muskotnöt (kan uteslutas)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.