stekpanna och stek löken tillsammans med kycklingstrimlorna tills. smak och krydda med timjan. Servera den krämiga parmesankycklingen tillsammans med ris och
Häll över äggstanningen och toppa med lite riven ost. Ett äggEn msk olivoljaEn dl kokosmjöl1 1/2 dl mandelmjöl1 dl solrosfrön1halv msk fiberhuskSaltMixa mjöl, fröer och fiberhusk, blanda ihop med ägg, olja och salt. 2st stekta och hackade kycklingfiléerEtt broccoli huvud hackatEn finger purjolök hackat70 gram ädelost 3 ägg2dl mjölkSalt och pepparRiven ostTa ur formen ur ugnen och varva kyckling, broccoli och purjolök, smula över ädelosten
Häll i pajskalet, lägg på tomaterna och häll över äggstanningen. Denna gången gjorde vi kycklingpaj, men äter man inte kyckling så går det bra med zucchini också
Blanda samman kyckling, spenat och champinjoner. Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vitt vin hemma och var ganska less i matbutiken körde jag det bekväma alternativet med halvfabrikat
Låt fräsa med kyckling och bacon en stund. Servera med pasta, bönpasta eller grönsaker. God kväll. Jag försöker så gott det går att hålla mig borta från sockret
Idag blev det kyckling, skulle ha blivit grillat men vädret tillät inte detta. Servera kycklingen med broccoli, yoghurtsås, gärna ris och ev limeklyftor
Blanda dem med lite salt och olivolja. Mortla eller mixa citronskalet med basilikan och olivoljan. Servera kycklingen med gratängen och den goda kryddoljan
Lägg upp på ett fat och toppa med den ostslungade broccolin. Servera tillsammans med stekt kyckling. Hetta upp en stekpanna med olja och stek kycklingen på båda sidor ca 2-3 min tills den har fått fin färg och är genomstekt. Pressa i 1/2 msk citronsaft och krydda med en nypa salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.