Kinesisk kyckling - med svamp chili och citron
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Matolja
  • 600 g kycklingstek (lårfilé) skivas tunt
  • 100 g shitakesvamp (delade)
  • 100 g ostronskivling (rives i bitar)
  • 100 g champinjoner (delade)
  • 3 vitlöksklyftor (skivas)
  • 3 cm ingefära (skivas)
  • 1-2 färsk chili (skivas)
  • 2 tsk socker
  • 3 dl kycklingfond (hemmagjord)
  • 2 gul lök (skivas eller båtar)
  • 3 msk ostronsås
  • 2 msk stark chilisås
  • 1 msk soja
  • ½ tsk sesamolja
  • Maizena till redning
  • 150 g purjolök (skivas)
  • Matolja 600 g kycklingstek (lårfilé) skivas tunt 100 g shitakesvamp (delade) 100 g ostronskivling (rives i bitar) 100 g champinjoner (delade) 3 vitlöksklyftor (skivas) 3 cm ingefära (skivas) 1-2 färsk chili (skivas) 2 tsk socker 3 dl kycklingfond (hemmagjord) 2 gul lök (skivas eller båtar) 3 msk ostronsås 2 msk stark chilisås 1 msk soja ½ tsk sesamolja Maizena till redning 150 g purjolök (skivas)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.