Kycklingmed nudlar i stark sås är bland det godaste som finns och blir så mycket smakrikare än på restaurang när man kan välja själv vad man vill ha i och inte
Ni vet en god gryta, kanske lite kycklingspettmed jordnötssås och friterad kycklingmed sötsursås. Tillsätt gärna andra grönsaker om du vill, och kanske vill du byta ut biffen mot kyckling
Servera den krämiga parmesankycklingen tillsammans med ris ochbroccoli. Hetta upp olja i en stekpanna och stek löken tillsammans medkycklingstrimlorna tills kycklingen får lite färg och blir helt genomstekt
Häll över äggstanningen och toppa med lite riven ost. Kyckling. Ett äggEn msk olivoljaEn dl kokosmjöl1 1/2 dl mandelmjöl1 dl solrosfrön1halv msk fiberhuskSaltMixa mjöl, fröer och fiberhusk, blanda ihop med ägg, olja och salt. Tryck ut i en pajform storlek mindre ( inte den största) och förgrädda i 200 grader längst ner i ugnen i 15 min. 2st stekta och hackade kycklingfiléerEttbroccoli huvud hackatEn finger purjolök hackat70 gram ädelost 3 ägg2dl mjölkSalt och pepparRiven ostTa ur formen ur ugnen och varva kyckling, broccolioch purjolök, smula över ädelosten
Börja med att strimla köttet och blanda med maizenamjöl, bikarbonat och en skvätt vatten. Köttet steks för sig hastigt i het pannan innan allt monteras ihop med såsen
Servera kycklingenmed gratängen och den goda kryddoljan. Värm under tiden en stekpanna till högsta temperatur och bryn kycklingbrösten i olja i ett par minuter på varje sida till fin brynt färg
Gröp ur en stor tomat, proppa den full med brieost och rödlök. Låt lite lök bryna med. Kycklingen. Dottern önskade svampsås, Som ensam svampätare blev jag glad och detta blev det till middag
En asiatiskt inspirerad kycklinggrytamed lite champinjoner ochbambuskott. Klyfta champinjonerna, skiva löken, hacka vitlöken och stek dem tillsammans medkycklingen så att allt får lite färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.