Gjorde en kycklingpaj idag på smördeg. Rensa kycklingen och gör i lagom bitar. Älskar pajer. Lägg kycklingen i formen och häll sedan grädd blandningen över kycklingen
Fördela bacon, smulad ädelost och broccolibuketter i pajskalet. Vi gjorde en av våra favoriter med broccoli och ädelost, men testade att göra en botten på mandelmjöl
Busenkelt recept på en jättegod paj. Pajdegen. Häll sedan fyllning i paj skalet. Pajdegen. Tryck ut i en paj form ( diameter 24). Förgrädda paj skalet i 10 min
Mumsig Kantarell paj. Jag älskar kantareller och denna paj är jätte god och krämig. Ställ sedan in i ugnen i ca 20 minuter, eller tills pajen fått en fin färg
Fördela skinka och broccoli i pajskalet. Broccoli och skinka, kan inte bli annat än gott. Välkommen måndag och läsarePaj är smidigt om man ska ha mat för många gäster och vill förbereda i förväg
Vi går istället som två tosingar mot strömmen och bjuder er på ett riktigt lyckat pajexperiment, en tonfiskpaj som frun i köket svängde ihop efter bästa förmåga och kökstillgång förra veckan
Fördela bacon, champinjoner, smulad ädelost och broccolibuketter i pajskalet. En riktig fredagsfavorit hos oss är pajer av olika slag och paj med bacon och ädelost är ett säkert kort
Klä en pajform med smördegen. Servera pajen ljummen till en grönsallad och njut. Fyll pajskalet och grädda sedan 30-40 minuter tills pajen stelnat. 1 rulle smördeg eller egen pajdeg
Dela broccolin i bitar. Matpaj kanske. Strö det rökta köttet över broccolin och häll över äggstanningen. Här kommer ett tips på krämigt god matpaj för den som vill göra fredagsmyset enkelt
Pajdeg. Fyll pajskalet med lök, svamp, bacon och smulad ädelost. Tryck ut degen i en pajform, ca 24 cm i diameter. Nagga pajdegen med en gaffel och förgrädda i nedre delen av ugnen, ca 10 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.