IngredienserPortioner. 6 500 g fläskfilé 2 msk smör ca 240 g kabanoss 2 röda paprikor 1 vitlöksklyfta 5 dl vispgrädde 2 dl köttbuljong (vatten ochtärning eller fond) 1 dl cornichons 1 dl urkärnade svarta oliver 1 dl syltlök 3 tsk majsstärkelse salt peppar Tillservering 1/2 kruka persiljaris sallad Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad LaktosfriVisp/Matgrädde 5. - Rabatt Valio 5 dl Mer info Ladda kupong
Servera medrisoch sallad. Smaka av med salt och peppar. Bryn i stekpanna med smör så de får fin färg. Hoppas ni alla haft en riktigthärligoch glad påsk och fått njuta av vårvärme och sol
Lägg i botten på en stor ugnssäker form och häll över lite olja och rör runt. När du flyttar över kycklingentill formen, se till att allt följer med ner i formen
Ringla smör i en ugnsfast form, lägg ikycklingenoch strössla över svamp. Bryn kycklingen runt om i en stekpanna tillsammansmed smör, hackad vitlökoch salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.