Denna gången blev det kyckling i hoisinsås med pakchoi, ingefära, paprika, rödlök och vitlök. Men det är ju så gott och går väldigt snabbt att laga - bra snabbmat, helt enkelt
Eftersom jag inte hade så mycket tid till att laga mat så serverade jag den wokade kålen som tillbehör till vanliga snabbnudlar, som fått koka tillsammans med ett par nävar wokgrönsaker
Häll över äggstanningen och toppa med lite riven ost. Ett äggEn msk olivoljaEn dl kokosmjöl1 1/2 dl mandelmjöl1 dl solrosfrön1halv msk fiberhuskSaltMixa mjöl, fröer och fiberhusk, blanda ihop med ägg, olja och salt. Tryck ut i en pajform storlek mindre ( inte den största) och förgrädda i 200 grader längst ner i ugnen i 15 min. 2st stekta och hackade kycklingfiléerEtt broccoli huvud hackatEn finger purjolök hackat70 gram ädelost 3 ägg2dl mjölkSalt och pepparRiven ostTa ur formen ur ugnen och varva kyckling, broccolioch purjolök, smula över ädelosten
De är mina tuffaste kritiker, både när det gäller mat och bak, för de är helt ärliga. Detta recept kommer från viktväktarnas kokbok ”Var dags mat” och rekommenderas stark
Kyckling ochbroccolipaj med tomat och chilli. Paj är väldans smidig mat, man kan ha i vad man har hemma, det passar bra för lunchlådan och så är det ju gott
Klyfta löken och skär broccolin i bitar. Kasta gärna ner lite vattenkastanjer och champinjoner också. Strimla kycklingen och fräs o olja med salt och peppar
Idag blev det kyckling, skulle ha blivit grillat men vädret tillät inte detta. Servera kycklingen med broccoli, yoghurtsås, gärna ris och ev limeklyftor
Träningen och matschemat har betats av i vanlig ordning, och fixat och donat hemma har jag gjort – men när dagsrutinerna bryts blir det plötsligt jobbigt att ställa sig och laga mat
Lägg ner broccolioch tomater i en ugnsfast form. Blanda dem med lite salt och olivolja. Värm under tiden en stekpanna till högsta temperatur och bryn kycklingbrösten i olja i ett par minuter på varje sida till fin brynt färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.