Dela kycklingeniserveringsstorabitaroch lägg i en skål. Skala potatisoch lök. Släng underdelen av kycklingen samt halsen om du vill (är så lite kött där ändå)
Servera dem med lök, tomater, ett gott ris eller pommes fritesochpitabröd, ochmed goda såser. Skär under tidenkycklingfileernaibitar, riv löken och pressa limen
Om man helsteker kycklingoch fyller den medörter & vitlök så får man saftigt kött ochsmakrik sky. Häll på lite vatten och ös kycklingenmed skyn några gånger
Lägg kycklingenilergrytan. Klappa in ganska rikligtmed salt och peppar på kycklingensskinn. Fördela de färska örternaimindrekvistaroch placera ut dem runt, under ochikycklingen
Gnidinkycklingenmedolivolja, salt, peppar och ½msk franska örter. Fyll kycklingenmed den citronhalva som du pressat saften från, purjolöken och lagerbladen
Helstektkycklingi ugn är väldigt lättlagad ochsamtidigt god middagtill både vardag och fest. här har jag dessutom ställt in en plåt med stavar av morötter och palsternackor slungade iolivoljaochliteflingsalt under formen medkycklingen för att få supergoda rostade rotfrukter att servera till
Gnidinkycklingenmed salt och peppar och lägg ner i en blötlagd lergryta, häll över citronjuiceoch de rivnacitronskalen, smula över de torkade chilipepparfrukterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.