Kryddstekt lammfilé med myntadipp
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g rumstempererad lamm­innerfilé
  • 2 msk grovhackade pistagenötter
  • 1/2 –1 dl finstrimlade myntablad
  • 2 finhackade röda chilifrukter
  • finrivet skal av 3 citroner
  • 3 tsk flingsalt, 1 1/2 krm svartpeppar
  • 1/2 dl matyoghurt
  • 400 g färskost (cottage cheese)
  •  
  • Myntadipp
  • flingsalt
  • olivolja
  • mangoldskott
  • 1 kruka rosmarin
  • 4 vitlöksklyftor
  • smör till stekning
  • 2 msk lime-chilikrydda (Santa Maria)
  • salt, svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.