För ner dem i grytan med purjolök. Ansa, skölj och skiva purjolöken. 1smör till stekning, salt och peppar. 1Skala rotfrukterna och skiva dem i tunna skivor. 1Tillsätt grädde, mjölk, salt och peppar och låt det småkoka tills grönsakerna börjar mjukna, cirka 15 minuter. 1Smörj en ugnsfast form och häll ner grönsakerna i den. Strö över osten och gratinera gratängen i cirka 25 minuter, eller till dess rotfrukterna är klara
Tillsätt citron plus rejält med salt och svartpeppar. grill på medelhög värme. Lamm hör påsken till och detta är mitt, eller snarare makens bidrag receptfloran
Köpte med mig ryggbiff hem och rotfrukter till en gratäng. Känn med sticka om gratängen är färdig. Men det är ju så jag vill att det ska vara, inte bara min familj och vänner som ska besöka Annies Stuga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.