Krydda kotletterna med salt och peppar. Lyft upp dem och gör ren pannan. Smaka av med salt och peppar. Vispa ihop grädde, smulad buljongtärning, honung, citronskal och vitlök
Krydda med salt och peppar. Värm på svampen tillsammans medsvartrötterna i en panna. Rosta pumpakärnorna i en torr panna med havssalt tills de får färg
Garnera ev med gräslök vid servering. Rör ihop färskost, senap och flytande honung och bred på laxen. 150 g Arla® färskost naturell. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 6 bitar laxfilé, á ca 150 g ½ tsk salt 150 g Arla® färskost naturell 1 msk dijonsenap 1 msk flytande honung ½ dl mandelspån ev hackad färsk gräslök
Toppa med lite extra dragon och pumpakärnor. Servera med kycklingfräset. Fräs allt i smör- &rapsolja i en stekpanna tills det har fått fin färg och kycklingen är klar
Servera med potatis. Gör så här Blanda mjöl, salt och peppar på en tallrik. Arla® Smör-&rapsolja. Vispa upp ägget på en annan tallrik och blanda panko, ost och rosmarin på en tredje
MatarkivetE-postSkriv utFacebookTwitterPinterestGillaGilla Laddar. Men torkad pasta av bra kvalitet är fantastiskt gott det med, särskilt som här med tomat, burrata och krispig parmaskinka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.