Kryddstekt ankbröst med apelsinsky och krispiga svartrötter - Recept | Arla
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 ⅕ kg ankbröst
  • 1 tsk hel svartpeppar
  • 1 tsk hel rosépeppar
  • 1 tsk malen kanel
  • 1 tsk malen koriander
  • 1 tsk salt
  • rivet skal av 2 apelsiner
  • 1 kruka färsk timjan
  • 3 schalottenlökar
  • 4 dl apelsinjuice
  • 4 dl hönsbuljong
  • 50 g Arla® Svenskt Smör
  • 1 dl tranbär
  • salt och peppar
  • 8 svartrötter, ca 800 g
  • 2 hackade vitlöksklyftor
  • 4 msk pumpakärnor
  • 4 msk solroskärnor
  • 2 strimlade salladslökar
  • Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj Ankan: 1⅕ kg ankbröst 1 tsk hel svartpeppar 1 tsk hel rosépeppar 1 tsk malen kanel 1 tsk malen koriander 1 tsk salt rivet skal av 2 apelsiner 1 kruka färsk timjan Apelsinsky: 3 schalottenlökar 4 dl apelsinjuice 4 dl hönsbuljong 50 g Arla® Svenskt Smör 1 dl tranbär salt och peppar Svartrötter: 8 svartrötter, ca 800 g 50 g Arla® Svenskt Smör 2 hackade vitlöksklyftor salt och peppar 4 msk pumpakärnor 4 msk solroskärnor 2 strimlade salladslökar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.