Innan serveringen steks kantarellerna i smör ochfinstrimlad persilja tillsätts. Och enkel på så sätt att väldigt mycket av jobbet går att göra i förväg - alltså en passande bjudrätt
-) Återkommer såklart med bilder ifrån den maten. -)Ingredienser. Även om vi för det mesta grillar vårat kött nu under denna årstiden så får man ju inte glömma av alla goda pastarätter man kan göra med köttet också, tex pastamed oxfilé
Stek kantarellerna tillsammans med den finhackade vitlöken, lite svartpeppar och salt. Oxfilé, grädde, pappardelle, tryffelolja, persilja, parmesan och några nävar kantareller
Lägg i fint strimlad purjolök i pannan och fräs den något. Blanda ner pastanmed såsen och lägg upp pastan på tallrikar, garnera med färska basilikablad och riv parmesan över
Lägg i fint strimlad purjolök i pannan och fräs den något. Blanda ner pastanmed såsen och lägg upp pastan på tallrikar, garnera med färska basilikablad och riv parmesan över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.