Färsk pasta med strimlad oxfilé, paprika och champinjoner i cognac och pepparsås
ErikssonMaria -
ErikssonMaria -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port Du behöver
  • 400 gram oxfilé
  • 400 gram färsk pasta (pappardelle)
  • 1 röd paprika
  • 1 gul lök
  • 5 färska champinjoner
  • 4 dl grädde
  • 3 dl buljong (1 köttbuljongstärning upplöst i 3 dl vatten)
  • ½ dl cognac (vi tog Grönstedts)
  • ½ - 1 msk kalvfond
  • ½ - 1 msk soja
  • ett gäng kvistar färsk timjan
  • finriven parmesanost
  • salt, svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.