Smaka av med cayennepeppar. Servera med pressad potatis. 600 g laxfilé. 1600 g laxfilé 1 dl vatten 3 msk hummerfond 1 dl crème fraîche 2. 5 dl mellangrädde 2 tsk fransk senap 1 st knippa dill 2 msk röd stenbitsrom cayennepepparSkär laxfilén i fyra bitar. Lägg i laxbitarna och låt sjuda under lock i 7 minuter. 1Hacka dillen och rör ner tillsammans med rom. 1Lägg en klick rom på varje laxbit och garnera med dill
Vi får se hur ofta jag hinner/orkar med att uppdatera bloggen denna vecka. Börja med att strimla lövbiffen och lägga den i en stor skål tillsammans med soja, fond och pressad vitlök
Smaka av med salt och peppar. 2 laxfiléer. 11 msk persilja hackadVärm oljan i en stor stekpanna på medelhög värme. Krydda laxfiléerna på båda sidor med salt och peppar och fräs i den heta pannan, köttsidan ner först, i 5 minuter på varje sida, eller tills du får fin yta. 1För en tjockare sås majsstärkelse blandat med vatten under omrörning. 1Lägg tillbaka laxen i stekpannan. 1Servera med pasta, ris eller ångkokta grönsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.