Låt alltsammans puttra ihop på svag värme och under lock till en krämig gryta. Jag är - som ni som följer mig mer regelbundet redan vet - inte vegetarian, men lagar och äter med stor förtjusning vegetarisk mat och tycker att vi alla borde äta mer frukt och grönt, både ur hälsosynpunkt och miljösynpunkt
Den här heltveganska soppan med rotfrukter, vitkål och vita bönor är ett exempel. Vi äter soppor i ur och skur här hemma, i synnerhet på vintern när man behöver lite extra värme inombords
Det är så otroligt lätt att göra goda krämiga pastarätter utan att använda sig av komjölk. Den här med chili, vitlök och tiimjan blev riktigt riktigt god
Servera kakan med valfria bär och vispad kokosgrädde, sojagrädde eller risgrädde - som också finns att köpa hos Glitne eller i riktigt välsorterade butiker
Jag förutspådde ju att det skulle bli mer pumpa, och här kommer det. Vi åt ris till, men det går lika bra med quinoa eller kanske cous-cous eller bulgur för den som tål det
´vegan parmensan ´- naturella cashewnötter, b-jästoch örtsalt mixat. Men gårdagens middag - den var färgglad hela vägen genom och det gör iallafall mig lite sådär extra sugen
ALLMÄNT -. Den är helt fantastisk. Krämiga rödbetsbiffar med linser, spenat, fetaost och limeyoghurt. Jag hade aldrig smakat just rödbetsbiffar innan, och kan tala om att de översteg förväntningarna med hästlängder
AllmäntBrödBrödtipsChokladEfterrätterFrukostGlassGlutenfrittGodisGrötHemma hos migHur bra som helstIphone momentsKnäckebröd & KexKorvbrödKrispiga kakorLunchMejerifrittMellanmålMiddagMjuka kakorOkategoriseradePajPannkakor & våfflorPizzaProteinbarRaw-foodSalladSåserSharing the loveSmoothies & DryckerSockerfrittSuperfoodTräningUtan äggUtan nötterVegansktVegetariskt
pumpasoppa med linser, morot och hot jalapeño-mjukost. PUMPASOPPA MED LINSER, MOROT OCH HOT JALAPEÑO. Tillsätt tärningar av pumpan och slantar av morötterna
½ msk lantbuljongpulver med chili och citrongräs - Renée Voltaire. Halloween har förvisso redan passerat, men den här vegetariska röran med pumpa och morötter kan man faktiskt äta vilken dag som helst, så det får bli veckans vegetariska tips
Skriv utE-postFacebookTwitterTumblrPinterestGillaGilla Laddar. Hetta upp olja i en tjockbottnad kastrull till medelvärme och fräs purjo och sellerstjälkar tills att grönsakerna är helt genommjuka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.