Testa detta recept på vegansk kofta i kormasås, riktigt gott och en mild smak som även passar barn. Se till att ha tillräckligt med olja hemma till friteringen bara
Jag förutspådde ju att det skulle bli mer pumpa, och här kommer det. Det finns fortfarande fin pumpa att få tag på i affären, både butternut och muscatpumpa
It’s no secret that I adore asparagus. I especially love to roast them in the oven, but this time I tried to peel them with a potato peeler into thin ribbons and then dip them in some lemon juice
Det är fortfarande pumpatid gott folk. Förresten är det pumpatid långt in på våren, för om de inte förvaras alltför varmt kan de hålla sig många månader
De här plättarna är mjölk och äggfria men de blir minst lika goda och frasiga som orginalet. Jag kan tycka ibland att det blir enklare att använda ett veganrecept på plättar, pannkakor eller våfflor om det bara är till mig eller en person jag ska laga åt
Nu när det är färdigjobbat blir det mer för tid för nånting jag skulle kunna göra på heltid bara för att det är så himla kul - nämligen laga och fota mat
Höstrusket börjar sprida sig över Gävle. Åtminstone på tidig morgon och sen kväll. Otroligt busig den här årstiden för man vet aldrig hur man ska klä sig - och i vanlig ordning har jag därför dragit på mig en envis förkylning