1Hacka sedan svampenoch löken och fräs dom lite lätt med smör. 1Häll sedan ner grädden och gräddfilen i svampenoch löken och koka upp lite lätt under rörning. 1När bönorna har kokat klart häller man ner dom tillsammans med resten. 1Häll sedan i sojan och fonden tillsammans med resten, salta och peppra efter smak. 1Serveras med ris eller nudlar, och njut
Den här kalasgoda kikärtsgratängen, med champinjoner, dragon och dijonsenap, är en vegetarisk variant av en gratäng som jag brukade laga på den tiden då vi fortfarande åt kött
Smaka av med salt och servera med en klick smör och färsk koriander. 2 dl torkade röda linser. 1färsk koriander1 Lägg linser, gurkmeja, vatten och ½ tsk salt i en kastrull. 2 Hetta upp oljan i en stekpanna och stek lök, vitlök och ingefära tills löken är gyllene. 3 Tillsätt chili och tomater. 4 Häll i garam masala ochlinserna tillsammans med vattnet de kokat i
Här har jag gjort en vegetarisk gryta medlinser, grädde, färska tomater, vitlök och spenat. Linser är prima vardagsmat och en självklar basvara hemma hos oss
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.