1 kokt
potatis och pressgurkaTärna fläskkarrén i 2x2 cm stora bitar. Bryn i smöret tillsammans med mandel. Tillsätt fond, vatten och vispgrädde. Låt koka upp och låt sjuda sakta i ca 60 minuter. Avsluta med att tillsätta russin, riven ingefära och purjolök. Smaka av med salt och peppar. Om du vill ha tjockare sås i gryta , går det bra att reda av med maizena mot slutet. Servering Servera med kokt potatis och pressgurka (recept finns i vår receptbank).
Ingredienser Portioner. 4 1 gul lök 2 klyftor vitlök 1 purjolök 1 klyfta vitkål (à 300 g) 1 msk olja 500 g köttfärs 3 msk soja 3 msk balsamvinäger 2 msk råsocker peppar ev salt Till servering potatis rårörda lingon bröd Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kinesisk soja 20 % rabatt ICA Asia 150 ml Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Asiatiska såser 10 % rabatt Santa Maria 200 - 500 ml Mer info Ladda kupong
Nu använde jag ytterlår av nöt den här gången, grytan går att göra med nötkött, kalv, fläsk (tex fläskkotletter) eller till ochmed kyckling, det är ju liksom såsen som är grejen här…
Krydda med salt, peppar och paprika. Skala löken och skär den i skivor. PAPRIKAGRYTA FRÅN BALKAN. Smaka av grönsaksblandningen med litet salt och peppar och lägg upp den på varmt serveringsfat med köttet i mitten
Fräs kyckling och bacon i stekpanna med smör. Tärna kycklingen ganska fint och strimla baconet. Servera i tacos med sallad, tärnad gurka och crème fraiche
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.