1 svartpepparStrimla
köttet. Hetta upp en kastrull och bryn köttet i smör. Lägg i champinjonerna och syltlöken och bryn ytterligare några minuter. Slå i vin, fond och senap samt dragon, låt det koka några minuter. Rör i grädden lite i taget och låt det koka sakta i ca 20 minuter. Rör ut maizenan i lite vatten och red av grytan. Smaka av med salt, peppar och fond. Servera tillsammans med potatis och grönsaker.
Ingredienser Portioner. 4 1 gul lök 2 klyftor vitlök 1 purjolök 1 klyfta vitkål (à 300 g) 1 msk olja 500 g köttfärs 3 msk soja 3 msk balsamvinäger 2 msk råsocker peppar ev salt Till servering potatis rårörda lingon bröd Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kinesisk soja 20 % rabatt ICA Asia 150 ml Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Asiatiska såser 10 % rabatt Santa Maria 200 - 500 ml Mer info Ladda kupong
Det ena avlöser det andra och det är dags att börja planera för nyårsfirandet. Den juliga headern har byts ut till en med nyårstema och länkarna i listen till höger innehåller nu lite smått och gott blandat för nyårsfirandet
Får jag presentera en fantastiskt god pastasås med lövbiff, champinjoner, crème fraiche och vitlök. Vi kallar den för Annie Lööf-biff, men om du hellre säger Stefan Löfven-biff så går det också bra
Skala och finhacka lök och vitlök. Borsta svampen och skär de grovt. Krydda köttet med salt och peppar. Smält smör i en stor gryta och bryn köttet runt om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.