Biffgryta Dijon
Touchoftaste
Touchoftaste
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g fransyska eller biff
  • 12 msk smör
  • 1250 g champinjoner
  • 11 dl syltlök
  • 14 dl vitt vin
  • 11-2 msk Bong Touch of Taste Ekologisk köttfond
  • 11 msk maizena
  • 12 dl grädde
  • 12 msk dijonsenap
  • 11 msk torkad dragon
  • 1 salt
  • 1 svartpepparStrimla köttet. Hetta upp en kastrull och bryn köttet i smör. Lägg i champinjonerna och syltlöken och bryn ytterligare några minuter. Slå i vin, fond och senap samt dragon, låt det koka några minuter. Rör i grädden lite i taget och låt det koka sakta i ca 20 minuter. Rör ut maizenan i lite vatten och red av grytan. Smaka av med salt, peppar och fond. Servera tillsammans med potatis och grönsaker.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.