500 g kycklinglårfilé 2 klyftor vitlök, hackade 2 morötter, skalade och skurna i slantar 1 röd paprika, i munsbitar 3 salladslökar, i 3 cm-bitar 2 pak choi, i grova bitar 0,5 dl rapsolja
God kväll godingar, hoppas ni haft en fin Fredag. Det har jag verkligen. ). Tänkte tipsa lite snabbt om denna drink jag gjorde nyss och som faktiskt smakar som päronsplitt, riktigt god och kan tänka mig att den är ännu godare en varm sommardag
Jag tog vad som finns att tillgå här hemma, och av hemkokt flädersaft, jordgubbar från frysen och mynta ur rabatten (samt givetvis Bombay Saphire ur barskåpet och tonic ur kylskåpet) blandade jag till sådana här läckert somriga drinkar
Om solen lyser med sin frånvaro får vi se till att ha solsken i glaset istället. Fläder, jordgubbar och mynta är väl något av en klassisk kombination (se fler här)
På våran Road trip to Italy, så redan vid första stoppet i Tyskland i byn Goslar såg vi att alla drack denna drink på uteserveringarna och förstås var jag bara tvungen att beställa och smaka vad det var alla drack
Hej på er. Hoppas er vecka startat lika fint som min. Efter en fartfylld helg, var det lugn dag igår. I matväg blev det pizza framåt kvällskvisten, vilket jag tror många med oss delade